Bed & Breakfast 'De Westrik'

Groot Westerwijksestraat 5  - Hilvarenbeek

Welkom 

 


Een luxe, comfortabele en van alle gemakken voorziene vrijstaand Bed & Breakfast in landelijke omgeving met gratis parkeergelegenheid op priveterrein met eigen ingang. Ook geschikt voor zakelijke overnachtingen. Voorzien van Free Wifi, televisie, eigen douche, toilet en wastafel, eigen keuken, koelkast, magnetron, koffieapparaat(senseo) en waterkoker. Gratis thee en koffie. 

's-Morgens ontvangt u een uitgebreid ontbijt!De ligging is uitstekend: Op loopafstand van Safaripark De Beekse Bergen (1,5 km). landelijke natuuromgeving en toch dichtbij voorzieningen. Vlakbij de bossen waar u heerlijk kunt fietsen of wandelen en nabij het pretpark De Efteling (17 km), de stad Tilburg (6 km) en het oergezellige centrum van Hilvarenbeek (3km) met het bekende Vrijthof waar volop restaurants en winkels aanwezig zijn. 

De kamer heeft 2 eenpersoonsbedden met daarnaast een (slaap)bank om te bouwen tot een volwaardig tweepersoonsbed. Het slaapgedeelte is door middel van een kastenwand gescheiden van het woongedeelte.De B&B is te reserveren vanaf 1 persoon tot 4 personen.